نوشتن مقاله آکادمیک انگلیسی کار آسانی نیست، هم باید محتوای شما به روز، خاص و جذاب باشد و هم از نظر گرامر و اعلام نگارشی به طور دقیق انجام شده باشد. این مسئله به خصوص اگر دانشجو هستید از اهمیت بالایی برخوردار است؛ برای مثال دانشجویان مقطع دکترا باید برای اینکه بتوانند رساله خود را ارائه دهند حداقل 2 مقاله چاپ کرده باشند. شما میتوانید مقاله آکادمیک خود را به بسیاری از مجلههای خارجی و انگلیسی زبان ارسال کنید که برخی از آنها حتی هزینهای هم از شما نمیگیرند، امّا اگر محتوای شما نگارش مناسب نداشته باشد، به سرعت مقاله توسط تحریریه رد میشود. پس اگر میخواهید در نوشتن مقاله آکادمیک انگلیسی موفق باشید، به این 7 نکته که در این مقاله از وبلاگ مهاجر آکادمی برای شما آماده کردهایم دقت کنید.
۷ نکته مهم برای نوشتن مقاله آکادمیک انگلیسی
نوشتن مقاله آکادمیک انگلیسی نیازمند رعایت نکات و اصولی است که به بهبود کیفیت و پذیرش آن در مجلات معتبر کمک میکند. در ادامه 7 نکته مهم را برای شما آوردهایم:
1- انتخاب موضوع مناسب و تعیین هدف کلی
موضوعی را انتخاب کنید که به آن علاقهمند هستید و در حوزه تخصصی شما قرار دارد. تعیین هدف مشخص از نگارش مقاله به تمرکز و انسجام مطالب کمک میکند.
2- برنامهریزی و تعیین زمانبندی مناسب
تحقیق و نوشتن مقاله آکادمیک انگلیسی فرایندی زمانبر است. با برنامهریزی دقیق و تعیین زمانبندی مناسب، میتوانید بهصورت منظم پیش بروید و از تأخیر جلوگیری کنید.
3- ساختاردهی مقاله با چارچوب مناسب
مقاله باید دارای ساختاری منسجم باشد که شامل عنوان، چکیده، مقدمه، روش تحقیق، نتایج، بحث و نتیجهگیری است. رعایت این ساختار به خوانایی و درک بهتر مقاله کمک میکند. حتماً وبسایت مجله را چک کنید تا اگر فرمت خاص یا متفاوتی دارد، طبق آن ساختاردهی را انجام دهید.
4- استفاده از زبان شفاف و روان
برای نوشتن مقاله آکادمیک انگلیسی، جملات خود را بهصورت معلوم بنویسید و از افعال مجهول کمتر استفاده کنید. این کار به وضوح و شفافیت نوشتار کمک میکند و فهم مطلب را برای خواننده آسانتر میسازد. البته، در یک مقاله علمی بهتر است تعادل افعال معلوم و مجهول را حفظ کنید، بیشتر مجلهها حالت Passive را بهتر میدانند.
5- تحقیق کامل و استفاده از منابع معتبر
برای تقویت استدلالها و پشتیبانی از مطالب، از منابع علمی و معتبر استفاده کنید. این کار به اعتبار مقاله شما میافزاید و نشاندهنده تسلط شما بر موضوع است. منابع را نیز به صورت APA مرتبط کرده و در انتهای مقاله خود قرار دهید تا منابع استفاده شده در نوشتن مقاله آکادمیک انگلیسی را به مخاطبان ارائه دهید.
6- ویرایش و ارزیابی نهایی مقاله
پس از اتمام نگارش، مقاله را چندین بار بازبینی کنید تا از نظر نگارشی و محتوایی بدون اشکال باشد. همچنین، حتماً مقاله را به استاد یا یکی از دوستان یا همکلاسیهای خود بدهید تا بخواند و نظرشان را به شما بگویند.
7- ترجمه تخصصی و رعایت استانداردهای زبان انگلیسی
اگر مقاله را از زبانی دیگر به انگلیسی ترجمه میکنید، اطمینان حاصل کنید که ترجمه بهصورت تخصصی و با رعایت اصطلاحات علمی انجام شده است. این امر به پذیرش مقاله در مجلات بینالمللی کمک میکند. در صورت نیاز برای نوشتن مقاله آکادمیک انگلیسی در دورههای مجموعه مهاجر آکادمی شرکت کرده و سطح مقالات خود را بالا ببرید. چاپ مقاله در مجلات معتبر نه تنها در بخش دانشگاهی بلکه در پیدا کردن کار نیز موثر است.